Najdite nepremičnino po vaših željah...

Stanovanje - Rovinj (17977)

 • Stanovanje - Rovinj (17977)
 • Stanovanje - Rovinj (17977)
 • Stanovanje - Rovinj (17977)
 • Stanovanje - Rovinj (17977)
 • 388 m2
  Površina objekta
 • 155 m2
  Površina zemljišča
 • 1500 m
  Oddalj. od centra
 • 400 m
  Oddalj. od morja
 • 630.000 €

   

Pogled na morje : Ne Nadstropje : 2
Parkirni prostor : Da Število nadstropij : 3
Garaža : Ne Število spalnic : 7
Klet : Ne Število kopalnic : 6
Klimatska naprava : Da Energetska učinkovitost : Ni določenо
Dvigalo : Ne Centralno ogrevanje : Ne
Možnost nadgradnje : Ne Leto gradnje : n/a

OPIS NEPREMIČNINE

Prodaja večjega stanovanjskega objekta/hiše z ločenimi stanovanjskimi enotami, Rovinj!

Stanovanjski objekt z več stanovanjskimi enotami se razprostira na treh ločenih etažah oziroma apartmajih v prelepem Rovinju, v mirnem predelu.

Stanovanjski objekt se lahko zavzame v celoti ali po etažah.

Apartma 1 - pritličje:

Velikost 140m2 bivalne površine + vrt površine 155m2. Nadstropje sestavljata dve stanovanjski enoti z ločenim vhodom. Prva stanovanjska enota je enosobna s kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo, druga, ki se nahaja na vrtni strani, pa je dvosobna s kopalnico, kuhinjo in pokrito teraso cca 22m2. Stanovanjske enote so lahko tudi kot ena celota. Možnost postavitve bazena brez dovoljenja 8x4 m, ločena vodovodna, električna in plinska napeljava. Centralno ogrevanje v celotni etaži. Stanovanju pripada eno parkirno mesto znotraj dvorišča.

Apartma 2 - prvo nadstropje:

Velikost 126m2 bivalne površine v prvem nadstropju hiše je dvosobno stanovanje s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso 26m2 na vrtni strani. Z veliko kopalnico in ločenim wc-jem, shrambo za kuhinjo ter še eno manjšo teraso ob cesti 7m2. Ločena vodovodna, električna in plinska napeljava. Centralno ogrevanje v celotni etaži. Stanovanju pripada eno parkirno mesto znotraj dvorišča.

Apartma 3 - drugo nadstropje:

Velikost 122m2 bivalne površine v drugem nadstropju, v nadstropju sta dve ločeni stanovanjski enoti z ločenim ločenim vhodom. Prva stanovanjska enota je sestavljena iz sobe, hodnika, kopalnice, kuhinje z dnevno sobo in manjše terase 7m2, druga stanovanjska enota je sestavljena iz sobe, hodnika, kopalnice, kuhinje z dnevno sobo in velike prostorne terase 30m2. . Ločena vodovodna, električna in plinska napeljava. Centralno ogrevanje v celotni etaži. Stanovanju pripada eno parkirno mesto na dvorišču ali dve po dogovoru. V tem nadstropju obstaja možnost investicije v nadgradnjo še enega nadstropja ali bivalnega prostora cca 100m2 s pogledom na morje in celotno rovinjsko akvatorij.

Hiša z apartmaji se nahaja 1,5 km od centra, medtem ko je oddaljenost od morja in prvih plaž približno 400 m (plaža Kuvi).
Vsa druga ponudba je dosegljiva peš ali nekaj minut vožnje z avtomobilom. Objekt ima optični internet. Pred stanovanjskim objektom je dovolj prostora za parkiranje šestih avtomobilov.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Azra

+385 91 611 5706
+385 98 420 885
azra@almadominvest.com

PRIPOROČAMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA