Najdite nepremičnino po vaših željah...

Hrvaška

Hrvaška je kot mediteransko usmerjena zemlja vedno dajala poudarek na razvoj turistične ponudbe. Istra kot največji polotok že leta zavzema prva mesta med najbolj zaželjenimi turističnimi destinacijami ter z ugodnim položajem in blago mediteransko klimo čez celo leto nudi tisto najboljše.

Ni veliko destinacij na Hrvaškem, ki vam nudijo tako raznoliko izbiro za oddih kot sta Istra in Kvarner. Ležita na severnem delu Jadranskega morja, izredno povezana s Hrvaško in ostalim delom Evrope, sta dragulja Hrvaške obale.

Dalmacija je še posebej privlačna zaradi edinstvenega morja, obalnega pasu in razgibanega arhipelaga, ki ga sestavljajo številni otoki, skupaj kar 1208, prečudovitih divjih in urejenih plaž, ter prelepa mesta kot so Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik... Bogata kulturna dediščina in neverjetne naravne lepote si zaslužijo nadimek biser Jadrana.

Istra

Prometna povezava ni najbolj pomembna, je pa vsekakor pomembno, da pridete varno in brez veliko težav na počitnice. Istra je z položajem zelo dobro povezana z hrvaško notranjostjo, kot tudi z drugimi državami in regijami Evropske unije. Posebej je dostopna tudi poslovno zvesnim gostom iz Slovenije, ki, smo prepričani, vedno znova pridejo nazaj, ne le zaradi magije, ki jo Istra ponuja, ampak tudi zaradi ugodne lege.

Tu boste našli vse, kar ste si želeli na dopustu – veličino narave in ugodnost morja za tiste, ki iščejo sprostitev, kulturne manifestacije in festivale, športne in glasbene dogodke za tiste, ki na počitnicah ne želijo ničesar zamuditi..

V zadnjih letih se intenzivno razvija podeželski in kmečki turizem, kot tudi različne športne vsebine za aktivne počitnice, ki bodo posebej zanimive gostom iz Slovenije, ki so znani po svoji ljubezni do športa, še posebej, kolesarjenju. Vinske ceste, z katerimi je Istra lisasta, pogosto sledijo tudi privlačne kolesarske in sprehajalne poti različnih stopenj zahtevnosti, po katerih lahko na edinstven način spoznate lepoto tega polotoka, poskusite domače proizvode ali naučite nekaj o prednostih in bogastvu narave ali pa preprosto izkusite znano istrsko gostoljubnost.